Herbed Spaetzle
Herbed Spaetzle może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle I Szpinak, oraz Fresh Herbed Quark Spaetzle.
Instrukcje
W średniej misce lekko ubić jajko i białko z I szklanką wody. Wymieszaj mąkę, szczypiorek, natkę pietruszki, tymianek i sól, aż utworzy się lepkie ciasto. (Ciasto spaetzle można schłodzić, przykryć, do 4 godzin.)
Przynieś duży garnek osolonej wody na wolnym ogniu. Poklepać jedną trzecią ciasta w 3-calowy kwadrat na małej desce do krojenia z uchwytem lub z tyłu kwadratowej patelni do ciasta. Za pomocą zwilżonej metalowej szpatułki lub noża szefa kuchni odetnij pasek ciasta o grubości cala i zeskrobaj go w gotującej się wodzie. Pracując szybko nad garnkiem, pokrój pozostałe ciasto w gotującej się wodzie, zwilżając szpatułkę lub nóż, jeśli przykleja się do ciasta. Wymieszać spaetzle i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pierogi wypłyną na powierzchnię i są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść spaetzle do miski i zachować ciepło. Powtórz proces z pozostałym ciastem.
Dodać sos z trzech grzybów do gotowanego spaetzle i wrzucić delikatnie do połączenia.
Uwagi: jedna porcja: kalorie 217 kcal, Białko 9 gm, węglowodany 41 gm, Cholesterol 35 mg, tłuszcz całkowity 6 gm, tłuszcze nasycone .64 gm