Herbed Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Herbed Sałatka ziemniaczana spróbować. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 213 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, estragon, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbed Sałatka Ziemniaczana, Herbed Sałatka Ziemniaczana, oraz Herbed Nowa Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić przez 10 minut. Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż.
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Umieścić plastry ziemniaków w dużej misce.
Umieść wino w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 6 protokół).
Dodaj ocet, oliwę z oliwek, musztardę Dijon, sól, czarny pieprz i mielony czosnek; wymieszaj trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Mieszankę winną skropić ziemniakami, posypać szczypiorkiem, pietruszką i estragonem. Wrzucić delikatnie połączyć.
Sałatkę podawać ciepłą lub schłodzoną.