Herbed Rack of Lamb
Herbed Rack of Lamb is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miętę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Rack jagnięcina z sosem borówkowym, Herbed Rack z jagnięciny z pietruszką, miętą i orzechem Sauté, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną.
Instrukcje
Lekko posmaruj małą patelnię i stelaż oliwą z oliwek.
Na przygotowanej patelni ułożyć jagnięcinę, tłustą bokiem do góry. Wynik poza jagnięciną w diamentowym wzorze.
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem; posmarować musztardą.
Połącz szalotki i pozostałe składniki w małej misce. Pat szalotka mieszaniny do musztardy na jagnięcinę.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Wyjąć jagnięcinę z patelni, przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Wskazówka: jeśli to jeszcze nie zostało zrobione, poproś rzeźnika, aby przyciąć stojak dla Ciebie i zdobyć go, zbyt.