Herbed Rack of Lamb

Herbed Rack of Lamb
Herbed Rack of Lamb is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miętę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Rack jagnięcina z sosem borówkowym, Herbed Rack z jagnięciny z pietruszką, miętą i orzechem Sauté, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko posmaruj małą patelnię i stelaż oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Na przygotowanej patelni ułożyć jagnięcinę, tłustą bokiem do góry. Wynik poza jagnięciną w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem; posmarować musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
JagnięcinaJagnięcina
5
Połącz szalotki i pozostałe składniki w małej misce. Pat szalotka mieszaniny do musztardy na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć jagnięcinę z patelni, przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Pokroić w kotlety.
9
Wskazówka: jeśli to jeszcze nie zostało zrobione, poproś rzeźnika, aby przyciąć stojak dla Ciebie i zdobyć go, zbyt.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn