Herbed Rack jagnięcina z sosem borówkowym
Herbed Rack jagnięciny z sosem borówkowym może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $5.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, ocet malinowy, konfitury z borówki brusznicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet malinowy można śledzić to danie główne z Czekoladowy Mus Bananowy Tofu / Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed Rack of Lamb, Herbed Rack z jagnięciny z pietruszką, miętą i orzechem Sauté, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce; wymieszaj w 1 łyżce octu.
Jagnięcinę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować przez 2 minuty z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjmij jagnięcinę z patelni; pokrój mieszankę tymianku na jagnięcinę. Powrót jagnięciny na patelnię; umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 13
Wyjąć jagnięcinę z patelni i odstawić na 10 minut.
Powrót patelni na średnim ogniu; dodać pozostałe 1/4 szklanki octu, port, i szalotki. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę; wymieszać bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty lub aż płyn mierzy około 1/2 szklanki. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i konfitury. Gotować 1 minutę; zdjąć z ognia.
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
SOS podawać z jagnięciną.