Herbed Pork Paillards with Sundry Tomato Butter and Asparagus

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Herbed Paillards wieprzowe z suszonym masłem pomidorowym i szparagami spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 719 kalorii, 56g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 112 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pietruszkę, tymianek, przyprawę cajun i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Herbed Pork Paillards with Sundry Tomato Butter and Asparagus, Nadziewane Karczochy Z Herbed Suszonych Pomidorów Farszu, oraz Szparagi, suszone pomidory i oliwki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku masła złożonego: w misce połącz zmiękczone masło z suszonymi pomidorami, szałwią, pietruszką, przyprawą Cajun i solą.
Ubij razem, aż dobrze wymieszane.
Przenieść mieszaninę do kawałka papieru pergaminowego i zwinąć w kształt cygara o grubości około 1 1/2 cala. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
W przypadku wieprzowiny: pokroić schab w plastry o grubości 3/4 cala, a następnie jeden po drugim, przykryć folią i pobić młotkiem mięsnym, aż każdy plaster będzie płaski i równy (około 1/4 cala grubości).
Mąkę doprawiamy solą i pieprzem, a następnie wprawiamy wieprzowinę w przyprawioną mąkę.
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem. Po podgrzaniu oleju, dodać mąkę wieprzową na patelni i pozostawić do gotowania, aż rumiane, 1 do 2 protokół. Zmniejsz ogień, Odwróć, dodaj trochę tymianku i pietruszki i powtórz proces na drugiej stronie, aż do zakończenia gotowania, 2 do 3 minut. Po ugotowaniu wyjąć z patelni i ogrzać. Powtarzaj proces, aż cała wieprzowina zostanie ugotowana.
Na szparagi: doprowadzić garnek wody do wrzenia i dodać sól. Przyciąć zdrewniałe spody szparagów i obrać łodygi. Blanszować we wrzącej wodzie do jasnozielonego, 2 do 3 minut.
Wyjąć z wody i doprawić solą i pieprzem.
Umieść szparagi na środku talerza, ułóż kawałki gotowanej wieprzowiny na wierzchu, a na wierzchu polej 1/4-calowym dyskiem suszonego masła pomidorowego.
Dekoruj natką pietruszki. Pozostałe masło zawinięte w plastik należy przechowywać w lodówce.