Cukier Pomarańczowo-Przyprawowy

Cukier Pomarańczowo-Przyprawowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cukru z przyprawami pomarańczowymi. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 4 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, zmielony cynamon, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Melasa ciasteczka przyprawowe z cukrem pomarańczowym, Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs, oraz Dip z cukrem i przyprawami.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 200 przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić mieszaninę w pojemniku elektrycznego blendera i przetwarzać, aż cukier będzie w porządku. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Podawać w kawie lub musie jabłkowym lub posypać świeżymi jabłkami, naleśnikami, goframi lub tostami francuskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
KawaKawa
TostyTosty
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn