Herbed Nadziewane Piersi Z Kurczaka

Herbed nadziewane piersi z kurczaka jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 254 kalorie, 42g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka pieprzu, soli, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i serem kozim, Chrupiące Piersi Z Kurczaka, oraz Pieczone piersi z kurczaka i dyni z sosem Herbed Wine.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 3 łyżki mieszanki sera do każdej kieszeni; zamknij otwór drewnianym kilofem.
Kurczaka posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół. Odwrócić kurczaka; umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w 400 przez 25 minut lub do kurczak jest gotowy.
Odstawić 5 minut. Odrzuć drewniane kilofy.
Pokrój kurczaka po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala.
Podawać z sokami na patelni.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu i 1 funt przyciętych szparagów na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; Wrzuć delikatnie.
Piec w 400 przez 10 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Szparagi umieścić w dużej misce; wymieszać z 1 łyżką masła i 1 łyżką posiekanego świeżego szczypiorku. Uzupełnij posiłek pokrojoną bagietką i kieliszkiem chrupkiego białego wina.