Herbed ryby i czerwone ziemniaki Chowder może być tylko głównym daniem szukasz. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Jeśli masz cebulę, mąkę, sok z małży i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Ziemniaczano-Rybna, Bass z Herbed ryżu i kokosowo-warzyw Chowder, oraz Herbed Fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Usuń boczek z patelni. Rezerwa 1 łyżka kapieli na patelni; wyrzucić Pozostałe kapieli. Chłodny bekon i kruszonka. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj ziemniaki i cebulę do kapieli na patelni; smażyć 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj mąkę do patelni; gotuj 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać sok z małży; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać z mlekiem; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, stale mieszając (nie gotować). Wymieszać tymianek, sól, pieprz, i ryby; gotować 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Natkę pietruszki wymieszać.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.