Burger Z Jagnięciny
Przepis Lamb Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 813 kalorii, 41g białka, oraz 68 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, mieloną jagnięcinę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Jagnięcy, Baranek Kofta Burger, oraz Merguez Lamb Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na hamburgery: w misce, wymieszać wołowinę i jagnięcinę.
Posypać solą i pieprzem, a następnie wyjąć z miski i uformować 4 paszteciki, po 8 uncji każda.
Następnie, aby ugotować hamburgery, rozgrzej dużą patelnię z olejem na dużym ogniu, aż do granicy palenia. Następnie zmniejszyć ogień do średniej i dodać hamburgery. Gotować z pierwszej strony przez 5 minut, a następnie odwrócić i powtórzyć proces z drugiej strony. Podczas drugiej strony gotowania, top z serem feta i zakończyć na ostatni raz.
Do sosu: podczas gotowania hamburgera, w misce zmiksować i ubić razem kwaśną śmietanę, ogórki, cebulę, pomidory, sól i pieprz. Smak i dodać dodatkowe przyprawy w razie potrzeby.
Rozgrzać drugą patelnię na średnim ogniu.
Rozłóż masło na wewnętrznej stronie bułek, a następnie umieść na rozgrzanej patelni, brązowiej aż do skorupy, 2 do 3 minut.
Po ugotowaniu, usunąć i zbudować hamburgery z sałatą, pomidor, burger, i top z sosem i cieszyć.