Herbed Filet Mignon, fasola, i rukola Sałatka
Herbed Filet Mignon, fasola i sałatka z rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 739 kalorii, 35g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na $8.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś lekko rukolę, liście oregano, kliny cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Filet Mignon z sałatką z rukoli, Filet Mignon Carpaccio z sałatką Mini Caesar i gotowanym jajkiem, oraz Filet Mignon.
Instrukcje
Posortuj ziarna na zanieczyszczenia, a następnie spłucz. Przynieś fasolę i 6 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-quart patelni. Przykryć, gotować przez 2 minuty i zdjąć z ognia. Fasola jest gotowa do gotowania po namoczeniu przez 2 godziny, ale jest bardziej strawna po 4 godzinach.
Fasolę odcedzić i opłukać.
Brązowe mięso w 1 łyżeczce oleju na patelni 10-12-calowej na średnim ogniu, obracając w razie potrzeby, około 20 sekund na stronę. Usunąć olej.
Podnieś mięso do 9-calowej patelni do pieczenia.
Piec w piekarniku 350, aż termometr włożony do boku steka osiągnie 128, 20 do 25 minut.
Niech mięso ostygnie, a następnie schłodzić hermetycznie, aż ostygnie, około 1 godziny.
Połączyć szałwię, tymianek i oregano; odstawić 3 łyżki mieszanki. Cienko pokroić mięso na ziarno i umieścić w 9-calowej patelni.
Wymieszać z 2 łyżkami oleju, posypać równomiernie pozostałymi ziołami, solą i pieprzem. Schłodzić szczelnie co najmniej 30 minut lub do 4 godzin.
Podczas gdy mięso gotuje i chłodzi, przynieś fasolę i 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-ćwiartkowej patelni. Zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 40 minut.
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie po prostu delikatna do ugryzienia, 30 do 40 minut.
Odcedzić; przelać do miski.
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać pozostały olej i czosnek, aż czosnek będzie blady złoty, o 2 protokół. Wymieszać z zastrzeżoną mieszanką ziołową.
Dodaj sok z cytryny. W przypadku wyprzedzania schłodzić szczelnie do 4 godzin.
Doprowadzić mięso (i fasolę, jeśli jest schłodzone) do temperatury pokojowej. Ułóż rukolę w szerokiej misce. Łyżka fasoli, a następnie wołowina na wierzchu.
Udekoruj parmezanem i podawaj z cytryną, aby wycisnąć sałatkę.