Herbed Filet Mignon, fasola, i rukola Sałatka

Herbed Filet Mignon, fasola, i rukola Sałatka
Herbed Filet Mignon, fasola i sałatka z rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 739 kalorii, 35g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na $8.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś lekko rukolę, liście oregano, kliny cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Filet Mignon z sałatką z rukoli, Filet Mignon Carpaccio z sałatką Mini Caesar i gotowanym jajkiem, oraz Filet Mignon.

Instrukcje

1
Posortuj ziarna na zanieczyszczenia, a następnie spłucz. Przynieś fasolę i 6 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-quart patelni. Przykryć, gotować przez 2 minuty i zdjąć z ognia. Fasola jest gotowa do gotowania po namoczeniu przez 2 godziny, ale jest bardziej strawna po 4 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Fasolę odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Brązowe mięso w 1 łyżeczce oleju na patelni 10-12-calowej na średnim ogniu, obracając w razie potrzeby, około 20 sekund na stronę. Usunąć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Podnieś mięso do 9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec w piekarniku 350, aż termometr włożony do boku steka osiągnie 128, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Niech mięso ostygnie, a następnie schłodzić hermetycznie, aż ostygnie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Połączyć szałwię, tymianek i oregano; odstawić 3 łyżki mieszanki. Cienko pokroić mięso na ziarno i umieścić w 9-calowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Wymieszać z 2 łyżkami oleju, posypać równomiernie pozostałymi ziołami, solą i pieprzem. Schłodzić szczelnie co najmniej 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Podczas gdy mięso gotuje i chłodzi, przynieś fasolę i 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu w 5-do 6-ćwiartkowej patelni. Zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie po prostu delikatna do ugryzienia, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Odcedzić; przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
W 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać pozostały olej i czosnek, aż czosnek będzie blady złoty, o 2 protokół. Wymieszać z zastrzeżoną mieszanką ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Połączyć z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
14
Dodaj sok z cytryny. W przypadku wyprzedzania schłodzić szczelnie do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
15
Doprowadzić mięso (i fasolę, jeśli jest schłodzone) do temperatury pokojowej. Ułóż rukolę w szerokiej misce. Łyżka fasoli, a następnie wołowina na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Udekoruj parmezanem i podawaj z cytryną, aby wycisnąć sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn