Herbed Faszerowane Jajka

Herbed Faszerowane Jajka
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Herbed faszerowane jajka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz jajka ugotowane na twardo, szarą musztardę Poupon dijon, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Herbed Faszerowane Jajka, Herbed Deviled Eggs, oraz Herbed Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Jajka pokroić wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Usunąć żółtka; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
4
Łyżką lub rurką na połówki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn