Herbed Chleb Farsz
Herbed chleb farsz może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz żeberka z selera, bulion z kurczaka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Herbed Chleb Farsz, Chleb herbaciany i farsz selerowy, oraz Herbed Indyk Farsz Chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Pieczywo tostowe na dużej płytkiej patelni do pieczenia w środku piekarnika, aż do wyschnięcia, 25 do 30 minut. Gotować cebulę, seler, i zioła na maśle w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż seler zmięknie, o 10 protokół. Wymieszać razem chleb, warzywa, bulion, wodę, sól i pieprz do smaku, a następnie całkowicie ostudzić, odsłonięte.
Możesz zrobić farsz 1 dzień wcześniej i przykryć go i schłodzić.