Herbed Brown Rice Pilaf

Herbed Brown Rice Pilaf
Herbed Brown Rice Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz seler, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Brown Rice Pilaf, Herbed Rice Pilaf, oraz Herbed Rice Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
SólSól
2
Podczas gotowania ryżu, podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodaj cebulę, seler, i marchew; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
5
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
Dodać mieszankę warzywną do gotowanego ryżu; puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
WarzywaWarzywa
7
Podawać natychmiast.
8
Wskazówka: posiekaj rano wszystkie warzywa i zioła, więc po powrocie z pracy przepis jest prosty do wykonania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiołaZioła

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn