Herbed Asiago Rolls
Herbed Asiago Rolls może być tylko chleb szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz aktywne drożdże, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladki oliwkowe i Asiago, Easy Asiago-Roladki Oliwkowe, oraz Asiago herb hoagie rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę miodu i drożdży w 3/4 szklanki ciepłej wody w dużej misce; odstawić 5 minut. Pozostałą 1 łyżkę miodu wymieszać z jajkiem. Ważyć lub lekko łyżką 9 uncji (około 2 szklanki) mąki uniwersalnej do suchych miarek; poziom z nożem.
Połączyć 9 uncji mąki, 1/2 szklanki sera i dalej 5 składników (przez pieprz) w misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny drożdży, mieszając, tworząc miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj, aż będzie gładka i elastyczna (około 8 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej 25 uncji (około 1/2 szklanki) mąki, 1 łyżkę stołową na raz, aby zapobiec przywieraniu ciasta do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić 1 godzinę lub aż podwoi się rozmiar.
Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut. Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Pracując z jedną porcją ciasta na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu), zwiń każdą porcję w kulkę.
Umieść kulki 2 cale od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić na 30 minut. Odkryć kulki; posypać pozostałe 1/4 szklanki sera na szczycie kulek.
Piec w 425 przez 18 minut lub aż rumiane.
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.