Herbatniki Rampa i maślanka z popękaną kolendrą
Herbatniki rampowe i maślane z popękaną kolendrą to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, mielony pieprz, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pokruszone młode ziemniaki z Creme Fraîche i popękaną kolendrą, Herbatniki Ramp Drop, oraz Chleb Maślany Pszenny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Maślankę i maślankę wymieszać w małej miseczce.
Wymieszać mąkę, pieczenie, sól i pieprz w procesorze.
Dodać masło do procesora; używając on / offturns, pokroić w maśle, aż utworzy się drobny posiłek.
Przenieść mieszaninę mąki do średniej miski.
Dodać mieszaninę maślanki; mieszać do formy ciasta. Obróć ciasto na lekko flouredwork powierzchni i naciśnij na 7-calowy Okrągły, około 1/2 cala grubości. Za pomocą 2-calowy-diameterbiscuit cutter zanurzone w mące, wyciąć outrounds. Zbierz resztki ciasta; naciśnij na grubość 1/2 cala i wytnij dodatkowe kawałki.
Przełożyć rund ciasta do bakingsheet.
Wyszczotkuj biszkopty z odrobiną eggglaze.
Posypać popękaną kolendrą.
Piec ciastka na złoty kolor, o 20 protokół. Spoko na stojaku.
Serwuje się lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.