Herbatka Anyżowa
Herbata anyżowa jest Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 8 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, sól, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, skrobię kukurydzianą i sól połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Ubij 3/4 szklanki cukru, masła i oleju mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj mleko i wanilię; beat aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę mąki i anyż; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania. Chill 30 minutes. Kształt ciasta na 32 (2-calowy) dzienniki; zginać dzienniki tworząc kształt półksiężyca. Ułóż 16 crescents 1 cal od siebie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 14 minut, aż brzegi będą złote.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 3 minuty. Powtórz procedurę z pozostałymi 16 krescentami.
Pozostałe 1/2 szklanki cukru przesiać do średniej miski; wrzucić ciepłe ciasteczka w cukrze do herbu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.