Herbata Żurawinowa

Herbata Żurawinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj żurawinowy Tean. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, piernik, pojedyncze torebki herbaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cynamon i goździki na podwójnej grubości gazę. Przynieś rogi tkaniny; związać sznurkiem, tworząc torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
W dużym rondlu połącz wodę, żurawinę i imbir; dodaj torebkę przypraw. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż jagody popped, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj torebki herbaty; przykryć i strome przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
5
Wyrzucić torebki herbaty i spice bag. Przecedzić mieszaninę żurawiny przez durszlak wyłożony gazą. Wróć do rondla. Wymieszać z sokiem i miodem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn