Herbata Marokańska Miętowa

Herbata Marokańska Miętowa
Marokańska herbata miętowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, wodę, luźną herbatę Prochową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Herbata mrożona marokańsko-miętowa, Marokańska Mięta Pieczone Warzywa, oraz Marokańska Sałatka jagnięca z marchewką i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść herbatę w czajniczku i wlej 1 szklankę wrzącej wody, a następnie delikatnie zawiruj, aby ogrzać garnek i wypłukać herbatę. Odcedzić i wyrzucić wodę, rezerwując liście herbaty w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CzajniczekCzajniczek
GarnekGarnek
2
Dodaj pozostałe 4 filiżanki wrzącej wody do herbaty i niech strome 2 protokół. Wymieszać cukier (do smaku) i gałązki mięty i strome 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
MiętaMięta
HerbataHerbata
3
Podawać w małych szklankach żaroodpornych.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn