Herbata Jagodowo-Brzoskwiniowa

Herbata Jagodowo-Brzoskwiniowa
Tean jagodowo-brzoskwiniowy jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sok z granatu-jagód, nektar brzoskwiniowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako napój. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe, Brukowiec Jagodowo-Brzoskwiniowy, oraz Croustades brzoskwiniowo-jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść torebki herbaty w dzbanku 2-quart lub szklance. Ostrożnie wlać wrzątek do torebek z herbatą. Przykryć i strome 8 minut; usunąć torebki herbaty z łyżką szczelinową (nie ściskać). Ostudzić herbatę do temperatury pokojowej; wymieszać z nektarem i sokiem z granatów. Przykryć; schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
HerbataHerbata
NektarNektar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn