Herb Coeur A La Creme

Herb Coeur A La Creme
Herb Coeur a La Creme jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka koperku, serek, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Herb Coeur a La Creme, Coeur à la Crème, oraz Coeur à la Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść serek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Ubijać, aż będzie gładka. Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodawać śmietanę, a następnie szalotki, koperek, szczypiorek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Trzepaczka do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wyłożyć 6-calową formę coeur a la creme lub 6-calowe Sito z kilkoma warstwami gazy, umożliwiając zasłonięcie nadmiaru po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wlać śmietanę z serem śmietankowym i wygładzić wierzch. Złóż nadmiar gazę na wierzch kremu. Zawiesić sito na małej misce, przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Gdy będziesz gotowy do podania, wyrzuć płyn, który zebrał się w misce i odwróć krem na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podawać schłodzone z krakersami i małym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn