Herb Coeur A La Creme
Herb Coeur a La Creme jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka koperku, serek, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Herb Coeur a La Creme, Coeur à la Crème, oraz Coeur à la Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Ubijać, aż będzie gładka. Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodawać śmietanę, a następnie szalotki, koperek, szczypiorek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz.
Wyłożyć 6-calową formę coeur a la creme lub 6-calowe Sito z kilkoma warstwami gazy, umożliwiając zasłonięcie nadmiaru po bokach.
Wlać śmietanę z serem śmietankowym i wygładzić wierzch. Złóż nadmiar gazę na wierzch kremu. Zawiesić sito na małej misce, przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Gdy będziesz gotowy do podania, wyrzuć płyn, który zebrał się w misce i odwróć krem na talerz.
Podawać schłodzone z krakersami i małym nożem.