Heirloom Pappardelle pomidorowo-ziołowe
Pamiątkowe pomidory i zioła Pappardelle mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Mieszanka sera pecorino, rozmaryn, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Heirloom Pappardelle Pomidorowo-Ziołowe, Pieczone pomidory i zioła Marinara, oraz Sałatka Makaronowa Pomidorowa Ziołowa.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać oregano i kolejne 5 składników (przez pomidory); gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Ułóż 1 szklankę makaronu na każdym z 6 talerzy. Top każdej porcji z około 1 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej; skropić 1 łyżeczka pozostałego oleju. Ser dzielimy równomiernie na porcje.
Uwaga na wino: wybuch świeżego smaku pomidorów w tym daniu z makaronem wymaga super świeżego, żwawego wina. Pinot grigio wypełnia rachunek. Wybierz jedną z alpejskich regionów północnych Włoch o nazwie Alto Adige. Chłodny klimat skutkuje najlepszym, nienagannie świeżym pinot grigios we Włoszech. Mój ulubiony producent: J. Hofsttter. 2007 jest o $ Karen MacNeil