Heirloom Pappardelle pomidorowo-ziołowe

Heirloom Pappardelle pomidorowo-ziołowe
Pamiątkowe pomidory i zioła Pappardelle mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Mieszanka sera pecorino, rozmaryn, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Heirloom Pappardelle Pomidorowo-Ziołowe, Pieczone pomidory i zioła Marinara, oraz Sałatka Makaronowa Pomidorowa Ziołowa.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Drenaż.
3
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać oregano i kolejne 5 składników (przez pomidory); gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Ułóż 1 szklankę makaronu na każdym z 6 talerzy. Top każdej porcji z około 1 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej; skropić 1 łyżeczka pozostałego oleju. Ser dzielimy równomiernie na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Uwaga na wino: wybuch świeżego smaku pomidorów w tym daniu z makaronem wymaga super świeżego, żwawego wina. Pinot grigio wypełnia rachunek. Wybierz jedną z alpejskich regionów północnych Włoch o nazwie Alto Adige. Chłodny klimat skutkuje najlepszym, nienagannie świeżym pinot grigios we Włoszech. Mój ulubiony producent: J. Hofsttter. 2007 jest o $ Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn