Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne pieczeń czosnek wieprzowy spróbować. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 36g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz schab pieczony, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczeń czosnkowa pieczeń wieprzowa i słodkie ziemniaki, Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończ nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić cebulę i czosnek w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Na cebulę i czosnek ułożyć wieprzowinę.
Polać bulion wieprzowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Podawać wieprzowinę teraz, lub wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki i lekko ostudzić. Rozgrzać ciepłą wieprzowinę, używając 2 widelców.
Umieść 2 filiżanki rozdrobnionej wieprzowiny w każdym pojemniku lodówki lub zamrażarki.
Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdego pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 4 miesięcy. Aby rozmrozić mrożoną wieprzowinę, umieść pojemnik w lodówce około 8 godzin.