Hawajski Poncz Miodowy
Hawaiian Honeymoon Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Jeśli masz sok z marakui, wino musujące, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Koktajl hawajski ~ Poncz POG, Miodowy Mus, oraz Koktajl Dla Nowożeńców.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dzbanku połącz soki z ananasa, guawy i marakui wraz z rumem i wymieszaj, aby dokładnie wymieszać. Podzielić stempel pomiędzy 4 szklanki wypełnione lodem. Dopełnij każdą szklankę 1 / / 2 filiżanką szampana i pierścieniem ananasowym na krawędzi każdej szklanki.
Dekoruj kulkami guawy i koktajlowym parasolem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.