Hasz z indyka z sosem wiejskim
Turcja Hash z sosem wiejskim wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 37g tłuszczu i w sumie 592 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mięso z indyka, pimientos, sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują SOS Wiejski (Sos Śmietanowy), Hash Kraju, oraz SOS Wiejski Z Szynką.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Pokrusz kiełbasę na patelnię.
Dodaj cebulę, paprykę i pimientos. Gotuj od 6 do 8 minut lub do momentu, gdy kiełbasa zostanie po prostu ugotowana, często mieszając, aby rozbić kiełbasę.
Przełóż do dużej miski. Wyczyść patelnię i rozgrzej olej.
Dodaj farsz, jajka i indyka do miski z mieszanką kiełbas i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj do rozgrzanej patelni i dociśnij szpatułką, aż spód patelni pokryje się Haszem. Brązowy 5 do 7 minut nietknięty. Użyj szpatułki, aby odwrócić hash i kontynuuj gotowanie przez kolejne 5 do 7 minut.
W międzyczasie weź resztki sosu i podgrzej w rondlu na średnim ogniu. Gdy sos się nagrzeje, wymieszaj tyle mleka, aby rozrzedzić do pożądanej konsystencji.
Podawaj hash zwieńczony jajkiem w koszulce i rozgrzanym sosem z indyka.