Hampton Place Polędwica Wołowa
Hampton Place polędwica wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 3,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 22g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wiązanej polędwicy wołowej, sos sojowy lite, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj East Hampton Clam Chowder, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina? dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużym płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać wołowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Posypać solą i pieprzem ze wszystkich stron wołowiny i umieścić na patelni.
Piec w temperaturze 500 przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 325, i piec 30 więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness. Przykryć luźno folią i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
* Można zastąpić 3 łyżki oleju sezamowego i 3 łyżki oleju rzepakowego.
Uwaga: Wiązanie polędwicy sznurkiem rzeźniczym pozwala na bardziej równomierne gotowanie. Możesz poprosić rzeźnika, żeby ci go zawiązał.