Hamburgery z łososia w sosie tatarskim ogórkowo-koperkowym

Hamburgery z łososia w sosie tatarskim ogórkowo-koperkowym
Przepis hamburgery łososiowe z ogórkowo-koperkowym sosem tatarskim jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 3. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filet z łososia, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym, Hamburgery Z Łososia Z Sosem Tatarskim Koperkowym, oraz Hamburgery z łososia w sosie jogurtowo-tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filet pokroić na duże kawałki.
2
W maszynce umieścić filet, 1 łyżkę sosu tatarskiego, cebulę, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki koperku, sól i pieprz; pulsować 7 razy lub do wymieszania. Łyżkę do miski; wymieszać z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Kształt mieszanki ryb na 3 paszteciki; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Połącz pozostały sos tatarski, pozostały 1/4 łyżeczki koperku i ogórek w misce; dobrze wymieszaj. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Paszteciki z łososia zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać paszteciki z łososia i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Umieścić 1 patty łososia i 1 liść sałaty na dolnej połowie każdej bułki; top każdy z 2 łyżkami mieszanki sosu tatarskiego i pozostałych połówek bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sos TatarskiSos Tatarski
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia59
Magazyn