Hamburgery Z Tuńczykiem Z Cytrynową Papryką Aioli

Hamburgery Z Tuńczykiem Z Cytrynową Papryką Aioli
Burgery z tuńczykiem z cytryną Paprikan Aioli to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 34g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, rukola, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Burgery z tuńczykiem z cytryną Paprikan Aioli, Tuńczyk Cytrynowy-Aioli Bruschetta, oraz Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn