Hamburgery z indyka z Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z indyka z Chutney. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz brzoskwinię, sałatę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chutney Hamburgery Z Indyka, Hamburgery z indyka z Chutney z Mango, oraz Chutney z mango i hamburgery z indyka Havarti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj indyka, białko jaja, sól i pieprz. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować od 6 do 8 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczyta 74°.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki chutney aż dobrze wymieszane.
Na dnie bułki umieścić sałatę i hamburgery. Łyżka 2 łyżki chutney na każdym hamburgera. Przykryć wierzch Koka.