Hamburgery Stekowe Duszone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać smażone hamburgery stek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos worcestershire, polędwica mielona, SOS stek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Duszone, Hamburgery duszone z boczkiem i cebulą, oraz Włoskie Burgery Duszone W Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki i czosnek na patelnię; gotować 1 minutę lub do miękkości, często mieszając. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać grzyby do patelni; gotować 10 minut lub aż wilgoć odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Połącz bulion, sos stekowy i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając. Wymieszać w 1/4 łyżeczki pieprzu.
Usunąć mieszaninę grzybów z patelni; przykryć i ogrzać. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczka pieprz, ketchup, i sos Worcestershire w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać wołowinę do miski; wrzucić delikatnie połączyć. Kształt mieszanki wołowiny na 4 (1/2-cal-gruby) paszteciki; posypać równomiernie solą.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 4 protokół. Obróć i gotować 3 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Na dolną połowę każdej rolki ułożyć 1 liść sałaty i 1 plasterek pomidora. Top każdej porcji z 1 patty, o 1/4 szklanki mieszanki grzybowej, i górnej połowie rolki.