Smoky Beer Burgers z kremowym sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1042 kalorie, 61g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.43 za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną polędwicę, mielony kminek, sałatę liściową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hamburgery z wędzonego łososia z musztardą ziarnistą, Mr. Smoky ' s Chipotle-gorący sos musztardowy, oraz Yum-O duszona wołowina w sosie musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Umieścić mięso w misce i dodać ser. Obierz cebulę i podziel ją na połowę, jeśli używasz średniej cebuli. 3 do 4 łyżek cebuli zetrzeć bezpośrednio na mięsie do miski. Drobno posiekać pozostałą cebulę i rezerwy do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do mięsa dodać przyprawy: paprykę, kminek i około 1 łyżki przyprawy grillowej i / lub trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej Wody
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Dodaj czosnek, pietruszkę i Worcestershire i piwo, a następnie uformuj 4 duże paszteciki, czyniąc je trochę cieńszymi na środku niż na brzegach. Hamburgery pulchne, gdy je gotować, więc zapobiegnie to Burger wybrzuszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5
Skropić trochę oliwy z oliwek nad hamburgery następnie grill o 4 minut z każdej strony dla średnio rzadkie, 5 minut z każdej strony dla średnich i 6 do 7 minut z każdej strony dla dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Musztardę i śmietanę wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
7
Podawać paszteciki na dnie bułki i top z sałatą, ogórki kiszone, posiekaną surową cebulą. Slather bun tops with sauce and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym