Hamburgery Fire & Ice (berg)
Hamburgery Fire & Ice (berg) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka mielonej wołowiny, a. 1. oryginalny sos, sałata lodowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bekon z indyka podwójny ser hamburgery z sosem pomidorowym pieczonym w ogniu, Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup, oraz Lody Awokado.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wymieszać sos do steków i paprykę; odstawić. Kształt mięsa na 4 (1/2-cal-gruby) paszteciki.
Placki grillowe 5 do 7 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F), szczotkowanie od czasu do czasu mieszanką sosu stekowego. Top z singli; grill 1 min. albo aż się stopi.
Bułki napełnij sałatą, cheeseburgerami, awokado i pomidorami.