Hamburgery Czekoladowe Z Masłem Orzechowym (Makaroniki Francuskie)
Przepis Chocolate Peanut Butter Burgers (Francuskie makaroniki) jest gotowy w około 57 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 118 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, kakao w proszku, plus 1 łyżka zmielonych migdałów, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Hamburgery czekoladowe z masłem orzechowym (Francuskie makarony), Czekoladowe Makaroniki Z Masłem Orzechowym, oraz No-Bake Chocolate Peanut Butter Macaroons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Torba na ciasto z okrągłą końcówką
Zrób makaroniki: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Wyłożyć kilka arkuszy papieru pergaminowego i odstawić na bok. W misce, połączyć 2 1/2 szklanki cukru, migdały, i kakao w proszku.
W innej czystej suchej misce ubij białka z pozostałym 1/2 szklanki cukru, aż utworzą się średnie szczyty (nie ubijaj do sztywnych szczytów). Białka złóż na suche składniki, aby uzyskać bezę. Napełnić woreczek ciasta bezą. (Aby łatwo napełnić torebkę z ciastem, umieść ją (za pomocą szprychy trzymającej ją na dole) w wysokim okrągłym pojemniku, takim jak puszka do kawy, słoik z majonezem lub wazon, składając krawędź na krawędzi pojemnika.)
Rura rzędy pocałunków 1-cal średnicy (o wielkości ćwierć), utrzymując je 1/2 cala od siebie, na patelniach arkuszy.
Piec do bardzo jasny brąz, obracając Patelnie po 8 minut, o 17 protokół.
Niech makaroniki ostygną na patelni.
W międzyczasie, aby masło orzechowe Buttercream: w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczką, śmietany masło do lekkiego i puszystego.
Dodać masło orzechowe i ubić.
Dodać cukier cukierniczy i wanilię i ubić na puszystą masę.
Przełożyć krem do czystej torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę.
Obierz 2 makaroniki z pergaminu, wymieszaj krem na 1 płaskiej stronie i ułóż drugą płaską stronę na górze. Powtórz z pozostałymi makaronikami. Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.