Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską

Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską
Przepis Bluegrass hamburgery ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską Spread może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 55 minut. Na $3.49 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1062 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu jabłkowego, musztardy, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Kotlet schabowy na słodko z Chow-Chow i słodkimi ziemniakami, oraz Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein.

Instrukcje

1
Przygotować średnio gorący ogień w grillu węglowym lub rozgrzać grill gazowy do średnio wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Aby zrobić prażoną kukurydzę chow-chow, przetrzyj obrane kłosy kukurydzy oliwą z oliwek. Umieścić na grillu i gotować, obracając często, aż kukurydza jest lekko zwęglone i nadal chrupiące, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KukurydzaKukurydza
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Zdjąć z ognia do deski do krojenia i ostudzić. W międzyczasie połącz ocet, wodę, sorgo, cukier, suchą musztardę, nasiona selera i kurkumę w średnim rondlu i ustaw patelnię na grillu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
KurkumaKurkuma
SorgoSorgo
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
4
Pokroić ziarna off kłosy kukurydzy i dodać do miski z pokrojoną w kostkę zieloną paprykę, czerwoną paprykę, czerwoną cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SelerSeler
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wlać ocet i mieszankę przypraw na warzywa i doprawić solą. Odstawić do ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SólSól
6
Aby zrobić sałatkę z szynką wiejską, połącz szynkę, ser śmietankowy, zieloną cebulę, sól, pieprz i ostry sos w misce i wymieszaj drewnianą łyżką, aby połączyć. Alternatywnie, wszystkie składniki można umieścić w misce stojącego miksera elektrycznego i delikatnie połączyć za pomocą uchwytu łopatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
SzynkaSzynka
Ostry SosOstry Sos
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Aby paszteciki, połączyć Chuck ziemi, sos Worcestershire, sól czosnkowa, i pieprz w misce. Mieszaninę podzielić na 6 porcji i delikatnie uformować w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Umyj stojak grillowy olejem roślinnym. Ułóż paszteciki na grillu i gotuj, obracając raz, około 5 do 7 minut na stronę dla średniego, lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Rozłóż pokrojoną stronę każdej połowy bułki z 1/2 łyżki masła i grilluj 1 do 2 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Aby złożyć, rozłóż dolną połowę każdej bułki z hojną porcją sałatki z szynki. Top każdy z 2 liście sałaty Bibb i burger. Używając łyżki szczelinowej, odcedzić gałkę chow-chow i umieścić na wierzchu pasztecików. Przykryj kok Topy i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Sałaty MaślanejLiście Sałaty Maślanej
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
RolkaRolka
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli12Liście sałaty BibbLiście sałaty Bibb1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1łodygaseler, mielonyseler, mielony2warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszynka wiejska pokrojona w kostkęszynka wiejska pokrojona w kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweserek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony1porcja startego parmezanumusztarda suchamusztarda sucha3uszy żółta kukurydza, shuckeduszy żółta kukurydza, shucked2warzywo (np. szpinak)4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie1zielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach907papryka habaneroherbata sp. przyprawa cała sólherbata sp. przyprawa cała sól6dobrej jakości bułki hamburgerowedobrej jakości bułki hamburgerowe1porcja startego parmezanu2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1czerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę1czerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody6Spód: okruszki z herbatników grahammasło solone, zmiękczonemasło solone, zmiękczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesorgosorgo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokurkumakurkuma6trochę posiekanej cukiniiOlej roślinny, do szczotkowania na stojaku grillowymOlej roślinny, do szczotkowania na stojaku grillowym1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetabliczki mlecznej czekolady bez orzechówtabliczki mlecznej czekolady bez orzechów2Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn