Halloween Naleśniki Z Dyni

Halloween Naleśniki Z Dyni
Halloweenowe naleśniki z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest idealny do Halloween. Jeśli masz złoto niebieloną mąkę, wodę, kolor żywności i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Halloweenowe naleśniki, Krwawe Naleśniki Na Halloween Śniadanie, oraz Halloweenowe Batoniki Dyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart, składniki ciepła syrop do wrzenia, stale mieszając, powoli dodając tyle czarny kolor żywności, aby całkowicie zabarwić mieszaninę na czarno. Stale mieszaj, gotując jeszcze kilka minut, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; odstawić.
3
W dużej misce, wymieszać składniki naleśnikowe, aż dobrze połączone. Łyżka ciasto na gorąco smarowane patelni; gotować, aż złoty, 2 do 3 protokół z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć na talerze; polać syropem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn