Halloween Ghost Cookie Stosy

Halloween Ghost Cookie Stosy
Halloween Ghost Cookie Stacks jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 14. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, betty rich & creamy creamy cheese lukier, walcowane kremówki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Halloween Ghost Cupcakes, Halloween Chocolate Ghost Cake, oraz Liquid Ghost Halloween Cocktail # HolidayFoodParty.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Uformuj ciasto na 70 kulek, używając około 1 łyżeczki ciasta na każdą. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Piec około 5 minut lub aż złoty wokół krawędzi, ale nadal miękkie w środku. Ostrożnie wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących; całkowicie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Łyżka lukier do torby dekoracyjnej lub zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności z odciętym narożnikiem. Dla każdego stosu ciastek, lukier rurowy na 1 ciastku; top z 4 więcej ciastek, lukier rurowy między każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Na lekko nasmarowanej powierzchni roboczej zagnieść kremówkę około 2 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier KremowyLukier Kremowy
5
Zwijać kremówkę wałkiem do ciasta, aż będzie cienka. Ostrym nożem pokrój kremówkę na 14 (5-calowych) rund, używając miski o średnicy 5 cali do wzoru i ponownego rozdrobnienia skrawków, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier KremowyLukier Kremowy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pipe więcej lukier na górze każdego stosu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
7
Umieść 1 okrągłą kremówkę na górze każdego stosu, drapując po bokach i przylegając do lukru na górnym ciastku. Użyj jadalnego markera, aby narysować twarze duchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Lukier KremowyLukier Kremowy
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn