Halibut z Zahtarem i miętą kuskus

Halibut z Zahtarem i miętą kuskus
Halibut z Zahtarem i miętą kuskus jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bez kości, ogórek, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zahtar Chicken & Tangerine Kuskus, Kebaby Z Pesto Halibut Z Kuskusem, oraz Halibut z oliwą i papryką kuskus.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym połącz suszone wiśnie, oregano, kminek, paprykę, olej i sok z cytryny. Wirować do puree, skrobanie boków pojemnika w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Na patelni 1 1/2 - do 2-ćwiartkowej połącz kuskus i bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, zdjąć patelnię z ognia i odstawić, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 5 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W międzyczasie opłucz halibuta, osusz i nałóż mieszankę wiśni. Ułóż każdy kawałek halibuta na nieco większym kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Wytnij folię, aby pasowała do ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Ustaw folię z rybami na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Przykryj grilla pokrywką (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny) i gotuj, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale wilgotna w najgrubszej części (wycięta do testu), 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Posiekany ogórek i posiekaną miętę wymieszać z kuskusem; łyżką na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Halibuta z grilla kroimy na równe porcje i układamy na kuskus. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
HalibutHalibut
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn