Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i koperkiem-Gremolata pomarańczowa

Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i koperkiem-Gremolata pomarańczowa
Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i Gremolatą koperkowo-pomarańczową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 301 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, filety mahi-mahi, szalotki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut z prażonymi burakami, zielenią buraczaną i koperkiem-Gremolata pomarańczowa, Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym, oraz Kurczak, Starte Buraki I Buraczki Z Masłem Pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szczotka duża obramowana blacha do pieczenia z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Koper wymieszać i obrać w małej misce na gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić buraki w średniej szklanej misce; dodać wystarczającą ilość wody, aby przykryć buraki w połowie. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na wysokiej, aż po prostu miękkie, 8 do 10 minut. Odkryć i osuszyć. Buraki lekko chłodne. Obrać i pokroić w plastry o grubości od 1/4 do 1/3 cala. Zwrócić buraki do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj 1 łyżkę oleju, 1 łyżkę gremolaty i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Posypać solą i pieprzem; dobrze wymieszać. Buraki wrzucić do innej średniej miski z 1 łyżką oleju; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Plastry buraków rozprowadzić w jednej warstwie na połowie przygotowanej blachy do pieczenia. Kopiec buraków zieleni na drugiej połowie blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Ryby posypać solą i pieprzem; filety rybne umieścić na zieleni buraczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
9
Rybę posmarować pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Rybę posypać 2 łyżkami gremolaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
11
Pieczone ryby i warzywa, aż ryba jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół. Podzielić ryby i warzywa między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
12
Posypać pozostałą gremolatą i podawać.
13
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 491,93; % kalorii z tłuszczu 72,1; tłuszcz (G) 39,43; tłuszcz nasycony (G) 6,40; Cholesterol (mg) 84,30; węglowodany (g) 5,42; błonnik pokarmowy (G) 1,72; cukry ogółem (G) 0,83; węglowodany netto (g) 3,70; Białko (g) 27,70
14
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn