Halibut Z Posiekaną Sałatką Z Oliwek

Halibut Z Posiekaną Sałatką Z Oliwek
Halibut z posiekaną sałatką z oliwek wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 64G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $12.48 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, oliwki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. z łyżką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Halibut Z Posiekaną Sałatką Z Oliwek, Halibut gotowany na zimno z sałatką koperkowo-oliwkową, oraz Halibut Gotowany Na Parze Z Cytrynową Oliwkową Sałatką Z Komosy Ryżowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia59
Magazyn