Halibut z masywnym Romesco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 41g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 7,64 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, pietruszki, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Morszczuk z grubym"Romesco", Halibut smażony z sosem Romesco, oraz Rozmaryn Halibut Kebaby Z Sosem Romesco dla podobnych receptur.
Dodać rybę, oskórowaną bokiem w dół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
4
Podgrzej 2 łyżki oleju na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać bułkę tartą, migdały, i czosnek i gotować, mieszając często, aż złoty. Wymieszać natkę pietruszki. Łyżka mieszanki nad rybą. Przykryć folią aluminiową i piec przez 15 minut. Odkryć i piec 5 minut więcej, aż ryba jest nieprzezroczysta po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Migdały
Pietruszka-nać
Czosnek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Nóż
6
Tymczasem, aby sos romesco, pulse czerwone papryki, olej, ocet, cayenne, i papryka w robocie kuchennym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.