Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta w Cartoccio. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.15 za porcję. Mieszanka koszernej soli, zebranych liści tymianku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Farfalle z karczochami al Cartoccio, Grillowane skorupiaki i warzywa al Cartoccio, oraz Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fold 4 (9 przez 13-calowy) kawałki pergaminu na pół i począwszy od górnej części krotnie, wyciąć duże pół koła z papieru. Po otwarciu klapki powinno być pełne koło. W porządku, jeśli nie jest to idealne koło - kształt serca jest jeszcze lepszy. Rezerwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2
W misce połączyć cukinię, dyni, brukselki i pora. Obficie wymieszać z oliwą i doprawić liśćmi tymianku i solą. Halibuta też posolić i posolić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Halibut
(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Otwórz pergamin koła papieru (lub serca) i szczotkować papier z oliwą z oliwek pozostawiając 1-cal granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
5
Podziel przyprawione warzywa między 4 papiery, umieszczając je w środku tuż nad gnieceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Ułożyć filety rybne na wierzchu warzyw i umieścić plasterek cytryny na każdym filecie rybnym. Złóż papier nad rybą. Pracując od 1 końca pergaminu do drugiego złóż dolną część papieru na górze, aby zgnieść i uszczelnić Pakiety. Zamknięcie musi być bardzo bezpieczne, aby para nie wydostała się podczas gotowania. Zanim opakowanie zostanie całkowicie zamknięte, ostrożnie dodaj 1/2 szklanki wina do każdego, a następnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Wyjmij rybę z piekarnika, umieść na daniach i podawaj natychmiast. Niech każdy kawałek jadalni otworzy własny pergamin, aby uzyskać pełny efekt wybuchu pary aromatycznej, która zostanie uwolniona z opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.