Halibut Veracruz

Halibut Veracruz
Halibut Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $9.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 46g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz awokado, Jalapeno, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Halibut Veracruz, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Ryby Veracruz.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodaj pomidory, jalapeo i wino. Zmniejszyć sos do 1/3 szklanki (1215 minut). Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Filety z halibuta doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
SOSSOS
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj rybę do gorącej patelni. Gotować, aż spód brązowieje (23 protokół). Odwróć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
SOS wyjąć z ognia; wymieszać z oliwkami. SOS podzielić na 4 talerze; na wierzchu filety i plastry awokado, sok z 1 limonki i posiekaną natkę pietruszki lub kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
SokSok
SOSSOS
WapnoWapno

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn