Halibut smażony z smażonymi warzywami

Halibut smażony z smażonymi warzywami
Halibut smażony z smażonymi warzywami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz małe marchewki, wino, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut smażony z Chardą Szwajcarską i Salsa Cruda, Pan-Seared Flank Steak with Sautéed Vegetables & a Quick Balsamic Vinaigrette, oraz Zapiekane przegrzebki Morskie w Beurre Blanc z warzywami Baby Spring w cieście francuskim.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn