Halibut Kruszony

Halibut Kruszony
Herb Crusted Halibut może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, koperek, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dijon i Herb Panko-chrupiący Halibut, Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
W misce połącz bułkę tartą panko, natkę pietruszki, koperek, szczypiorek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, skórkę z cytryny, sól morską i czarny pieprz. Smak i dostosować z większą ilością soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SólSól
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Filety z halibuta opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Filety z halibuta umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Obficie łyżką okruchów herbowanych nad rybą i lekko nacisnąć mieszankę okruchów na każdy filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy lekko rumiane i płatki rybne łatwo widelcem, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn