Halibut Kruszony

Herb Crusted Halibut może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, koperek, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dijon i Herb Panko-chrupiący Halibut, Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
W misce połącz bułkę tartą panko, natkę pietruszki, koperek, szczypiorek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, skórkę z cytryny, sól morską i czarny pieprz. Smak i dostosować z większą ilością soli w razie potrzeby.
Filety z halibuta opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Filety z halibuta umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Obficie łyżką okruchów herbowanych nad rybą i lekko nacisnąć mieszankę okruchów na każdy filet.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy lekko rumiane i płatki rybne łatwo widelcem, 10 do 15 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio