Halibut i Cioppino

Halibut i Cioppino
Halibut i Cioppino mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 140g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1672 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz czosnek, sól koszerna i pieprz, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Cioppino, oraz Nor Cal Cioppino 2 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść chorizo, cebulę, czosnek, seler i pomidory w robocie kuchennym i proces, aż kawałki są małe i dobrze zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Podgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodaj mielone chorizo i warzywa gotować, aż dobrze zabarwiony i tłuszcz jest renderowany. Po ugotowaniu zmielonego chorizo i warzyw dodaj mąkę, tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo NaziemneChorizo Naziemne
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Saute przez kolejne 5 do 7 minut (stanowi podstawę zasmażki). Następnie dodaj czerwone wino, zarezerwowany sok pomidorowy i bulion z kurczaka. Lekko doprawić solą i pieprzem, następnie przykryć i dusić przez 30 minut. Po 10 minutach podgrzać i dodać kraby i małże do bulionu i parować, aż się otworzą, odrzucając wszelkie nieotwarte. Zmniejszyć ciepło i tuż przed serwisem dodać krewetki i wyłączyć ciepło, więc nie dostać się na gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podczas gotowania cioppino przygotuj halibuta. Filety doprawić solą i pieprzem oraz świeżym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
CioppinoCioppino
HalibutHalibut
6
Rozgrzać dużą patelnię nonstick saute i dodać 2-count oliwy z oliwek. Filety gotować 4 minuty na 1 stronie, a następnie obrócić raz na krótko przed ustawieniem na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
8
Połącz, czosnek, masło, pietruszka, sól i pieprz w misce i wymieszaj, aby połączyć. Wnętrze chleba posmaruj masłem czosnkowym i tostuj na blasze w piekarniku. Rezerwa wszelkie resztki czosnku-masło służyć z cioppino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
CioppinoCioppino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
9
Aby służyć, ustawić tosty czosnkowe na zakwasie na dnie płaskiej miski. Top z halibuta następnie Chochla nad cioppino. Top z łyżką reserved masło czosnkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
CioppinoCioppino
HalibutHalibut
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Udekoruj świeżą pietruszką z płaskim liściem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn