Halibut i Cioppino mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 140g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1672 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz czosnek, sól koszerna i pieprz, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Cioppino, oraz Nor Cal Cioppino 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść chorizo, cebulę, czosnek, seler i pomidory w robocie kuchennym i proces, aż kawałki są małe i dobrze zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Jack, Podzielony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Podgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodaj mielone chorizo i warzywa gotować, aż dobrze zabarwiony i tłuszcz jest renderowany. Po ugotowaniu zmielonego chorizo i warzyw dodaj mąkę, tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Naziemne
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Saute przez kolejne 5 do 7 minut (stanowi podstawę zasmażki). Następnie dodaj czerwone wino, zarezerwowany sok pomidorowy i bulion z kurczaka. Lekko doprawić solą i pieprzem, następnie przykryć i dusić przez 30 minut. Po 10 minutach podgrzać i dodać kraby i małże do bulionu i parować, aż się otworzą, odrzucając wszelkie nieotwarte. Zmniejszyć ciepło i tuż przed serwisem dodać krewetki i wyłączyć ciepło, więc nie dostać się na gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
5
Podczas gotowania cioppino przygotuj halibuta. Filety doprawić solą i pieprzem oraz świeżym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cioppino
Halibut
6
Rozgrzać dużą patelnię nonstick saute i dodać 2-count oliwy z oliwek. Filety gotować 4 minuty na 1 stronie, a następnie obrócić raz na krótko przed ustawieniem na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Połącz, czosnek, masło, pietruszka, sól i pieprz w misce i wymieszaj, aby połączyć. Wnętrze chleba posmaruj masłem czosnkowym i tostuj na blasze w piekarniku. Rezerwa wszelkie resztki czosnku-masło służyć z cioppino.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cioppino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Aby służyć, ustawić tosty czosnkowe na zakwasie na dnie płaskiej miski. Top z halibuta następnie Chochla nad cioppino. Top z łyżką reserved masło czosnkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
Cioppino
Halibut
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Udekoruj świeżą pietruszką z płaskim liściem i podawaj.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.