Halibut, Grillowany, Z Sosem Czosnkowym Z Czerwonej Porzeczki

Halibut, Grillowany, Z Sosem Czosnkowym Z Czerwonej Porzeczki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Halibut, Grillowany, z sosem czosnkowym z czerwonej porzeczki może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, galaretkę porzeczkową, filety z halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, Grillowane Steki Z Czosnkiem Cytrynowym Halibut, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn