Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Halibut Brochettes Provençale spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 528 kalorii, 38g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.6 za porcję. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę w kolorach, sok z cytryny, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Halibut Brochettes Provençale, Pieczony Halibut Provencale, oraz Brochettes Au Coq Au Vin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić cukinię, bakłażan, pomidory, papryka, i cebula w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Dodaj 1 łyżkę mieszanki ziół i 1 łyżkę oleju do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-
4
Posypać solą i pieprzem; wrzucić do herbu. Nitka 1 Mini papryka, 1 okrągła cukinia, 1 kawałek bakłażana, 1 pomidor, 1 kawałek cebuli i 1 Więcej Mini papryka na każdy z 8 szaszłyków. Czy z wyprzedzeniem mieszanki ziół i warzyw mogą być wykonane 4 godziny wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Umieść rybę w średniej misce; posypać 2 łyżki mieszanki ziół nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać 3 łyżki oleju, 3 łyżki soku z cytryny i czosnek; posypać solą i pieprzem i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin, rzucając od czasu do czasu.Dusić wino, Pozostałe 1 łyżka oleju, i pozostałe 2 łyżki soku z cytryny w małym rondlu, aż zredukowane do 1/3 szklanki, o 3 protokół. Wymieszać pozostałą mieszankę ziołową. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Odstawić.Spray grill rack z nonstick spray; przygotowanie grilla (średnio-wysokie ciepło). Podziel kostkę rybną między pozostałe 4 szaszłyki. Grilluj szaszłyki warzywne, aż warzywa będą lekko zwęglone i miękkie, okazjonalnie obracając się, 10 do 12 minut. Grill szaszłyki rybne, aż ryba jest gotowane przez, obracając od czasu do czasu, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść 1 szaszłyk rybny i 2 szaszłyki warzywne na każdym talerzu.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.