Głęboki Ciemny Tort Czekoladowo-Miętowy

Głęboki Ciemny Tort Czekoladowo-Miętowy
Deep Dark Chocolate Peppermint Cake wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, barwniki spożywcze, cukierki mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, oraz Ora ' s Deep Dark Chocolate Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie 9-calowe okrągłe Patelnie i wyłóż DNA papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę tortową przesiać razem z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle. Przekształcić w miskę do mieszania i schłodzić do temperatury pokojowej; ta mieszanina musi być chłodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Wymieszać z cukrem. Zmiksować w żółtkach i 1 szklance mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Wlać mąkę i sól, i wymieszać tylko do momentu włączenia. Ubij ciasto mikserem elektrycznym przez 1 minutę, a następnie zmiksuj wanilią i 1/2 szklanki mleka. Rozpuścić sody oczyszczonej w pozostałej 1/4 szklanki mleka; wymieszać do ciasta szybko i dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż po naciśnięciu palcem powierzchnia ciasta lekko odskoczy, około 30 minut. Fajne ciasta na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przygotuj siedmiominutowy lukier, pomijając wanilię (patrz przypis do linku). Odcień lukier delikatny róż z kilkoma kroplami barwnika spożywczego, i dodać 1/4 Puchar kruszone cukierki. Mrozić i wypełnić schłodzone ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
9
Dekoruj kawałkami zmiażdżonych cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn