Głęboki Ciemny Tort Czekoladowo-Miętowy
Deep Dark Chocolate Peppermint Cake wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, barwniki spożywcze, cukierki mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, oraz Ora ' s Deep Dark Chocolate Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie 9-calowe okrągłe Patelnie i wyłóż DNA papierem do pieczenia.
Mąkę tortową przesiać razem z solą.
Czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle. Przekształcić w miskę do mieszania i schłodzić do temperatury pokojowej; ta mieszanina musi być chłodna.
Wymieszać z cukrem. Zmiksować w żółtkach i 1 szklance mleka.
Wlać mąkę i sól, i wymieszać tylko do momentu włączenia. Ubij ciasto mikserem elektrycznym przez 1 minutę, a następnie zmiksuj wanilią i 1/2 szklanki mleka. Rozpuścić sody oczyszczonej w pozostałej 1/4 szklanki mleka; wymieszać do ciasta szybko i dokładnie.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż po naciśnięciu palcem powierzchnia ciasta lekko odskoczy, około 30 minut. Fajne ciasta na stojakach z drutu.
Przygotuj siedmiominutowy lukier, pomijając wanilię (patrz przypis do linku). Odcień lukier delikatny róż z kilkoma kroplami barwnika spożywczego, i dodać 1/4 Puchar kruszone cukierki. Mrozić i wypełnić schłodzone ciasto.
Dekoruj kawałkami zmiażdżonych cukierków.