Gullah Biscuits
Gullah Biscuits to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, masło, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gullah Rice, Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, oraz Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wybierz patelnię do pieczenia, określając, czy pożądany jest miękki lub ostry wygląd zewnętrzny. Aby uzyskać miękką powierzchnię zewnętrzną, wybierz 8-lub 9-calową patelnię do ciast, patelnię do pizzy lub patelnię odporną na Piekarnik, w której herbatniki będą przytulnie przylegać do siebie, tworząc miękką powierzchnię zewnętrzną podczas pieczenia. Aby uzyskać wyraźną powierzchnię zewnętrzną, wybierz blachę do pieczenia lub inną patelnię do pieczenia, w której herbatniki można umieścić szerzej od siebie, umożliwiając cyrkulację powietrza i tworząc wyraźniejszą powierzchnię zewnętrzną, i posmaruj patelnię masłem.
Widelcem przesiać lub ubijać 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli w dużej misce, najlepiej szerszej niż jest głęboka, i odstawić pozostałą 1/4 szklanki mąki. Złożyć w oleju do gotowania.
Zrób Głębokie wgłębienie w środku mąki z tyłu dłoni. Lekko ubić jajka z 1 szklanką maślanki, rezerwując pozostałą 1/4 szklanki i wlać do zagłębienia. Wymieszaj gumową szpatułką lub dużą metalową łyżką, używając szerokich okrągłych pociągnięć, aby szybko wciągnąć mąkę do płynu.
Wymieszać, aż suche składniki zostaną zwilżone i lepkie ciasto zacznie odrywać się od boków miski. Jeśli na dnie i bokach miski pozostało trochę mąki, wymieszaj od 1 do 4 łyżek maślanki, wystarczy, aby pozostałą mąkę włożyć do kudłatego, zwilżonego ciasta. Jeśli ciasto jest zbyt mokre, użyj więcej mąki podczas kształtowania.
Lekko posypać deskę lub inną czystą powierzchnię przy użyciu niektórych zarezerwowanej mąki. Ciasto wyłożyć na deskę i lekko posypać wierzch mąką. Z mąką ręce, złożyć ciasto na pół, i pat ciasto na 1/3-do 1/2-cala grubości okrągłej, przy użyciu trochę dodatkowej mąki tylko w razie potrzeby. Mąkę ponownie w razie potrzeby i złożyć ciasto na pół drugi raz. Jeśli ciasto jest nadal zbite, pat i złożyć po raz trzeci. Pat ciasto się na 1/2-cala grube okrągłe dla normalnego herbatnika, 3/4-cala grubości dla wysokiego herbatnika, i 1-cala grubości dla olbrzymiego herbatnika.
Od góry zetrzyj widoczną mąkę. Dla każdego biszkopta, zanurzyć 2 1/2-calowy obcinacz do ciastek na zarezerwowanej mąki i wyciąć herbatniki, zaczynając od zewnętrznej krawędzi i przecinając bardzo blisko siebie, uważając, aby nie przekręcić obcinacza. Skrawki mogą być łączone w celu uzyskania dodatkowych herbatników, chociaż skrawki te sprawiają, że herbatniki są twardsze.
Za pomocą metalowej szpatułki, jeśli to konieczne, przenieś ciastka na patelnię lub blachę do pieczenia.
Piec ciastka na górnej półce piekarnika przez 20 do 25 minut, w zależności od grubości, aż do jasnego złotego koloru. Po 10 minutach obróć patelnię w piekarniku tak, aby przód patelni był teraz odwrócony do tyłu i sprawdź, czy dno zbyt szybko się brązowieje. Jeśli tak, przesuń inną patelnię do pieczenia pod spodem, aby dodać izolację i opóźnić brązowienie. Kontynuuj pieczenie kolejne 10 do 15 minut, aż ciastka będą jasnobrązowe. Gdy ciastka są gotowe, wyjąć je z piekarnika i lekko posmarować blaty masłem. Obrócić herbatniki do góry nogami na talerzu, aby lekko ostygły.
Podawać na gorąco, po prawej stronie do góry.