Gulasz Z Zielonego Chile

Gulasz Z Zielonego Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać zielone Chile gulasz spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 195 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka mielonej wołowiny, koszerna sól i pieprz, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Zielone Chile-Gulasz Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od obierania i kostki ziemniaka na kawałki o średnicy 1/2 cala i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Następnie na patelni saute na średnim ogniu ugotować mieloną wołowinę i lekko posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podczas gotowania wołowiny, umieść 4 szklanki wody w garnku z ziemniakami i doprowadzić do wrzenia. Gotować ziemniaki do przetargu widelcowego; nie gotować, aż ziemniaki zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Kiedy cała surowość jest gotowana z wołowiny, wyłącz ciepło. Powoli dodawać mąkę podczas mieszania do wołowiny w celu uzyskania zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Wymieszać mąkę z wołowiną całkowicie, aż nie pozostanie sucha mąka. (W zależności od stosunku tłuszczu wołowiny, może trzeba dodać więcej lub mniej mąki. Wszystko zależy od tego, jak gruby chcesz gulasz w konsystencji.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Gdy roux jest kompletny, dodać do stockpot z gotowanymi ziemniakami. Mięso może być w dużych kawałkach, więc z dużą łyżką, rozbić na żądany rozmiar. Gdy mięso jest w pełni rozbite, dodać zielone chiles, kukurydza, zielony chili w proszku, 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki czarnego pieprzu. W pełni wymieszać wszystkie składniki i umieścić garnek z powrotem na kuchence. Doprowadzić do temperatury na średnim ogniu. Gdy zupa jest w odpowiedniej temperaturze serwowania, podawać w średnich miseczkach i cieszyć. W razie potrzeby możesz dodać ser lub śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Opcjonalne propozycje serwowania: tarty ser, kwaśna śmietana.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn