Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka wędzonej szynki i gulasz z fasoli Navy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,42 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką marchew, seler, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), Zupa Fasolowa Slow-Cooker Navy, oraz Zupa Fasolowa Smoky Navy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin lub aż fasola będą miękkie. Przed podaniem wymieszać natkę pietruszki.